Våre menyer
- Selskapsmenyer
- Minnestund
- Lunsjretter
Selskapsmenyer 2020
- Velg menyen A, B, C eller D
- Vi kan ta hensyn til spesiell diett hvis vi vet det i tide
- Vi kan også lage vegetarretter
Meny A – Lokalmat fra Telemark – NOK 545,-
Vi bruker flere økologiske matvarer fra Seljord og distriktet rundt- Forret
Røkt røye eller røkt ørret fra Fyresdal. Serveres med salat og flatbrød fra Morgedal (1.4,5) - Hovedrett
Fantastisk indrefilet av storfe fra lokale produsenter. Serveres med asparges, ovnsbakte poteter og en kremet pepperkorn-cognacsaus (1, 5, 12) - Dessert
Vanilje iskrem laget av Bjørge Gård fra melk av Telemark kyr i Seljord. Serveres med bær, saus og krem. (1, 3)
Meny B – Unike Hoteller Meny – NOK 495,-
- Forret
Akevittgravet laks med pepperrotcrème og dillmajones (1, 4) - Hovedrett
Dåhjortbiff med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus, ovnsbakte poteter og tyttebær (1, 5) - Dessert
Vanilje iskrem laget av Bjørge Gård fra melk av Telemark kyr i Seljord. Serveres med bær, saus og krem. (1, 3)
Meny C – Koldtbord – NOK 395,-
- Komplett koldtbord med fem varme retter, poteter, grønnsaker, sauser, spekefat, laksefat, ostefat, fruktfat, div. pålegg, salater, div. brød osv. OBS: For å bestille koldtbord må gruppen være minst 25 personer
Meny D – Velg din egen meny
Du kan velge mellom 1, 2 ellers 3 retters og komponere egent meny for gruppen din.
Forretter
- Røkt røye eller røkt ørret fra Fyresdal, serveres med salat og flatbrød fra Morgedal (1, 4, 5) – Nok 115,-
- Akevittgravet laks med pepperrotcrème, dillmajones og salat(1, 4) – Nok 105,-
- Husets soppsuppe med hvitvin, steinsopp, kantareller og champignon. (6) – Nok 75,-
- Asparges, brie og urter surret i godt modnet spekeskinke. Serveres med rømmedressing, salat, tomat, agurk og balsamicodressing. (1) – Nok 75,-
Hovedretter
- Dåhjortbiff med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tyttebær – Nok 325,-
- Indrefilet av storfe med ovnsbakte poteter, grønnsaker, peppersaus og tyttebær. (1, 5,12) – Nok 295,-
- Pollo alla cacciatora eller «Jegerens kylling» er den klassiske italienske kyllingretten fra Toscana. Retten blir servert med ovnsbakte poteter, grønnsaker og en rik saus med italienske tomater, olivenolje, oliven og chianti (4, 6) – Nok 265,-
- Gård kyllingbryst med ovnsbakte poteter, grønnsaker og mango-ananas-kokossaus – Nok 265,-
- Ovnsbakte sitron-pepper laksefilet, hvitvinssaus, ovnsbakte poteter, grønnsaker og sylte agurk (1, 4 – Nok 265,-
- Elgkarbonader med stekt løk. Serveres med ovnsbakte poteter, tyttebær, grønnsaker og brunsaus. (1) – Nok 195,-
Desserter
- Vanilje iskrem laget av Bjørge Gård fra melk av Telemark kyr i Seljord. Serveres med bær, saus og krem. (1, 3) – Nok 95,-
- Hjemmelaget Panna Cotta med friske bær, saus og krem (1) – Nok 75,-
- Hjemmelaget karamellpudding med friske frukter, karamellsaus og krem (1, 3) – Nok 65,-
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Prisen er per person per rett. Menyen bør være oss i hende senest 10 dager før.
Alle retter er merket med allergener: 1- Melk, 2-Skalldyr, 3-Egg, 4-Fisk, 5-Hvete, 6-Selleri, 7-Nøtter, 8-Soya, 9-Peanøtter, 10-Sesam, 11-Bygg, 12-Sennep, 13-Sulfitt, 14-Rug
Minnestund
Skap en verdig ramme rundt minnestunden i våre hotellers rolige omgivelser. Dere får eget lokale og bestemmer selv dekor.
Meny 1
Kaffe/te
1 varmt karbonadesmørbrød m/løk
2 snitter (reker, roastbif, laks og eggerøre)
Kringlekake makron/eple
Kr 270,- per person
Meny 2
Kaffe/te
1 varmt karbonadesmørbrød m/løk
2 snitter (Reker, roastbif, laks og eggerøre )
Bløtkake eller marsipankake
Kr 290,- per person
Meny 3
Kaffe/te
Husets gryte med svinekjøtt. Serveres med salat, ris, brød og smør
kr 190,- (barn 4–16 år kr 120,- )
Medbrakte kaker 25,- per pers. for oppdekking kakebord, servering, rydding og vask.
Alle priser inkluderer er oppdekking i eget lokale med hvite duker, lysestaker og blomster på bordene.
Drikke er ikke inkludert.
Oppgjør ved avreise hvis ikke annet er avtalt
Lunsjretter / Lunch menu
Forhåndsbestilling for grupper
- Smørbrød Elgkarbonader / Sandwich moose patty – NOK 79,-
Smørbrød med salat, tomat, agurk og elgkarbonade med stekt løk (1,5)
Open sandwich with salad, tomato, cucumber and moos patty with baked onions (1,5) - Smørbrød reker / Sandwich with shrimps – NOK 79,-
Smørbrød med salat, tomat, agurk, majones, sitron og reker (1,2,3,5)
Open sandwich with salad, tomato, cucumber, mayonaise, lemon and skrimps (1,2,3,5) - BLT sandwich – NOK 89,-
Sandwich med salat, tomat, agurk, majones og bacon (1,3,5)
Sandwich with salad, tomato, cucumber, mayonaise and bacon (1,3,5) - Nachos – NOK 165,-
Nachochips med krydret kjøttdeig, ost, paprika, mais og jalapeños. Serveres med salat, rømme og salsa (1)
Nacho chips with spicy ground beef, cheese, peppers, corn, jalapeños. Topped with salad sour cream and salsa (1)